Behörig våtrum Staffanstorp 046 - 25 30 10 Lomma 040 - 23 04 70

Ett vackert, stilrent badrum

Här har vi en kund som verkligen bryr sig om vackra detaljer och valde ut sina produkter med omsorg. Redan från början hade de ganska klart för sig hur de ville att badrummet skulle se ut och med några goda råd blev drömmen verklighet.

Dusch -stilrent -badrum

Vi förstod direkt vid mötet med Jonas och Anna att de var ute efter ett smakfullt, stilrent och modernt badrum. En genomgående linje i badrummet är den skandinaviska, strama stilen med svart ek och line handdukstorkar från INR. De stora kantsågade väggplattorna tillsammans med de rustika mindre golvplattorna skapar en dynamik i rummet, en skön kontrast.

Vägghängd toalett

Detta var ett rejält projekt med flera frågor som uppstod på vägen. Men allt löste sig till slut och slutresultatet blev över förväntan. Mycket smakfullt inrett och väldigt bra inredningsval av kunden. / Sanna Pekkarinen, DittNyaBadrum Sverige AB

Stilrent badrum

För att ytterligare höja rummets design och funktion rekommenderades Anna och Jonas att bygga ut väggen för att slippa en tillbyggd låda vid den vägghängda toaletten. Duschdörrna i klarglas gör att rummet upplevs större även om man inte skulle fälla in de till väggarna. Pricken över i:et skapades med designade, italienska blandare från Tapwell. Resultatet av planlösningen blev ett luftigt badrum med vackra linjer och ljust intryck.

Vackert -badrum

Följ @dittnyabadrum på Instagram