Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Lättstädat, genomtänkt badrum med bra förvaring

Ett oerhört genomtänkt, lättstädat och vackert badrum med bra förvaring och mycket ljus. Detaljerna är genomtänka och inredning är kvalitet i världsklass. Genom att få upp allt från golvet, även toaletten, blir badrummet lättstädat och stilrent.

LED-belysningen under högskåpet och kommoden reflekteras i golvet och lyser upp badrummet både uppifrån och nedifrån, och skapar en bättre atmosfär och upplevelse av hela badrummet. Skåpen och belysningen kommer från INR som tillverkar sina möbler i Malmö och Jönköping.

Ledljus under skåp

Tvål- och shampoopumparna från Smedbo gör duschen mindre rörig och ni slipper duschkorgar och att ha flaskor ståendes. Den kompletta takduschen med takdusch, blandare och handdusch är från INR.

I duschen

I Viskan förvaringsskåp, även detta från INR, får man plats med många handdukar. Högskåpet finns i 7 utförande eftersom varje badrum är unikt. Välj mellan svart ek, vit, vit högblank, valnöt, ek, vit med ram eller ek med ram. Mjukstängande lucka ingår som standard och skåpet levereras färdigmonterat.

Mycket förvaring till handdukar

Den svarta spolknappen i glas från Gebreit matchar golvet och fonden uppe på toalettklacken vackert. Hörnlister i matt aluminium förhöjer den rejäla känslan av hög kvalitet.

Spolknapp o klack

Kommoden är 100 cm bred och i tvättstället sitter en blandare, Linc 23, från INR.

Kommod viskan 100

Handdukstorken heter Läckö och kommer från Nordhem. Den är 80 cm hög och 60 cm bred och monteras med vatten eller el (eller båda om ni så önskar).

Handdukstork

Följ @dittnyabadrum på Instagram