Behörig våtrum Staffanstorp 046 - 25 30 10 Lomma 040 - 23 04 70

Två olika sorters badrum

Peter och Barbro kom till DittNyaBadrum med två badrum av renoveringsbehov. Efter intensiv planering med sena kvällar och många val var designen av de båda badrummen klar.

Toalett

Det första badrummet som skulle renoveras låg på nedanvåningen och att effektivt nyttja den något begränsade ytan var viktigt för att slutresultatet skulle bli bra. Duschdörrarna Linc Angel från Inredningsglas sparar mycket plats och likaså den smala handdukstorken Line från samma leverantör passar in fint i den strama designen. Stilrena möbler i högblank svart och klassiska inredningsdetaljer från Smedbo tillsammans med den mörkgrå klinkern skapar ett stilrent badrum med läckra detaljer.

Jätteroliga projekt med trevliga kunder och spännande materialval / Vi på DittNyaBadrum

Spegelskåp

När det första badrummet var avslutat kom en paus och lite julfirande för familjen. Därefter var det dags för det stora badrummet på ovanvåningen. I detta badrum fanns tidigare en bastu och ett gammalt badkar. Planen nu var att bygga om bastun till walk-in-closet och utöka badrummet med ett stort massagekar och fina möbler från Dansani.

Dessutom kompletterades badrummet med en handdukstork från Nordhem och fräcka inredningsdetaljer från Smedbo.

Barbro och Peter valde att satsa på en stor kakeldekor med samma klinker som på golvet. Detta skapar känslan av att badkaret står i ett eget rum och ger en ombonad känsla. Som helhet en väldigt lyckat badrum med en exklusiv känsla och fina materialval.

Badrum

 

Dusch med badkar

Följ @dittnyabadrum på Instagram