Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Ett vackert, stilrent badrum

En kund som verkligen brydde sig om detaljer och valde ut badrumsinredning och kakel med omsorg. Redan innan badrumsritningen hade de klart för sig hur de ville att badrummet skulle se ut och med några goda råd blev badrumsdrömmen verklighet.

Dusch -stilrent -badrum

Jonas och Anna var ute efter ett smakfullt, stilrent och modernt badrum. En genomgående linje i badrummet är den skandinaviska, strama stilen med svart ek och Line handdukstorkar från INR. De stora kantsågade väggplattorna tillsammans med de rustika mindre golvplattorna skapar en dynamik i rummet, en skön kontrast.

Bild 3

Bild 2

För att skärpa balansen mellan design och funktion rekommenderade vi att bygga ut väggen, för att slippa en tillbyggd låda vid den vägghängda toaletten. Med duschdörr i klarglas upplevs badrummet större. Pricken över i:et skapades med designade, italienska blandare från Tapwell. Resultatet av planlösningen blev ett luftigt badrum med vackra linjer och ljust intryck.

Vackert -badrum

Detta var ett rejält projekt med flera frågor som uppstod på vägen. Men allt löste sig till slut och slutresultatet blev över förväntan. Mycket smakfullt inrett och väldigt bra inredningsval av kunden. / Sanna Eklind, DittNyaBadrum Sverige AB

Följ @dittnyabadrum på Instagram