Behörig våtrum Staffanstorp 046 - 25 30 10 Lomma 040 - 23 04 70

Vi rekommenderar

Aspens historia
Aspen startade sin resa i Jönköping 2002 då badrusmbranschen var i stort behov av förändring. Lådor fanns inte som ett alternativ och badrumsmöbler utformades efter en standard, inte vad kunderna faktiskt hade behov av. Aspen både designar och bygger själva sina möbler vilket resulterar i ett skandinatiskt kvalitetstänk rakt igen. Aspen är idag en av de mest välkända, etablerade märkena på markanden. Tack vare hög kvalite och superservice får de sina kunder att komma åter.

Aspen

Fördelar med Aspen

  • Svensktillverkat
  • Superservice
  • Levereras färdigmonterat
  • Äkta porslin
  • Svanenmärkta utvalda produkter

Aspen badrumVåra ord om Aspen

Det finns ingen bättre magkänsla än att sälja en riktigt svensktillverkad kvalitetsmöbel till en kund med gott samvete. Det är precis vad man gör med Aspen. Jag vet att kunden kommer vara nöjd med sina badrumsmöbel i år framöver, och kan dessutom stolt säga att han eller hon gynnat den svenska marknaden.

Att Aspen lyckas hålla både designen och tillverkningen i eget hus och samtidigt hålla den prisnivå de gör är helt fantastiskt. Vi kan helhjärtat och stolt rekommendera Aspens badrumsinredningar! / Sanna, VD på DittNyaBadrum

Handla Aspen i vår butik

Du kan kombinera Aspens möbler på många olika sätt. Du hittar utställningar i våra inspirerande butiker i Lomma och Staffanstorp. Kom förbi så hjälper vi dig med ditt drömbadrum!

  1. Aspen
  2. Aspen
  3. Aspen

Följ @dittnyabadrum på Instagram