Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Duschlösning i badrum med snedtak

Vi älskar snedtak i badrum. Det som avgör den bästa duschlösningen är vilket djup ni har på rummet. Har ni ett mindre djup är den bästa lösningen att sätta en dusch över hela änden, så att dörren går att öppna smidigt och man får maximal duschyta.

Senast uppdaterad av Sanna i

Snedtak ger badrummet karaktär.

Tänker ni att ert snedtak gör det krångligt att renovera badrummet kan ni vara lugna. INR's måttbeställda duschglas gör att vi kan skapa den perfekta duschlösningen för ert badrum. Vi utnyttjar badrummets ytor rätt så att snedtaket ger badrummet karaktär. Eftersom det finns många snedtakshus i Skåne är det viktigt för oss att vara duktiga på just badrumsrenoveringar med snedtak.

INR snedtak

Uttnyttja utrymmet med måttbeställt glas från INR

Detta är en måttbeställd dusch från svensktillverkade INR. Varje hus har olika vinklar och när vi måttbeställer glas med t.ex. snedkapning så kostar det inte er något extra. Det enda ni behöver tänka på är vilken typ av glas ni vill ha. Läs mer om INR's olika glas. 

1

Poängen är att maximera utrymmet under snedtak och för det finns en mängd olika metoder. En metod är att hänga blandaren under snedtaket och fästa duschen på snedtaket. 

Toaletten sitter under snedtaket, under fönstret, vilket ger en luftigare känsla trots den begränsade ytan. Rätt färgval eller kakel gör att rummet känns luftigare.

5

 

Se fler badrum vi renoverat med snedtak. 

Drömbadrum

Drömbadrum med iPhone musikspegel 

Ett helt underbart badrum med genomtänka, vackra lösningar. Materialvalen är oklanderliga och tillsammans skapar de harmoni och stil i det ljusa badrummet på andra våningen.

Inspireras av detta badrum

Följ @dittnyabadrum på Instagram