Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Renovera badrum

Våra steg för badrumsrenovering

Senast uppdaterad av Sanna i

Steg 1

Badrumsdesign - Vi träffas och ritar. 

Badrummet är det mest komplicerade rummet i hemmet och kräver kompetens och kunskap inom både teknik och design. Vi börjar därför med ett första möte i vår butik där vi ritar upp ert nya badrum i 3D. 

Vi jobbar med 3D-programmet Winner som ger oss realistiska och snygga 3D-bilder av ert nya badrum. Under uppritningen går ni genom fullstora badrum som vi själva byggt inne i butiken. Ni kan ta på vårt arbete och se renoveringen och inredningen i sin verkliga miljö. Butiken och badrummen är ett bevis på vårt arbete så att ni kan ta ett tryggt beslut med facit i hand.

Perspektivritning

Bilden är en perspektivritning på ett badrum vi skapat i vårt uppritningsprogram. 

Steg 2

Hembesök -  En komplett bild.

Här går ni tillsammans med er badrumsplanerare igenom er badrumsrenovering hemma hos er. Vi kontrollerar offerterna ni fått i första skedet och fastställer priset. En arbetsoffert och en offert på inredningen. Nu kan ni i lugn och ro gå igenom dessa och ta ställning till om ni tycker att dom motsvarar era förväntningar.

Vi vet vad vi gör, hur lång tid det kommer ta och hur mycket det kommer att kosta. Därför ger vi ett fastpris på hela renoveringen. 

 

Steg 3

Renoveringen - 4 till 6 veckor.

Vi börjar med att riva det gamla badrummet och bygger upp det nya. Er projektledare basar över plattsättare, rörläggare, elektriker och snickare så att arbetet fortskrider som planerat. Efter första veckan är ert gamla badrum ett minne blott och är som en vit canvas för att börja på ert nya badrum. 

Sedan startar vi med förberedande för fuktskydd och kakel. När fuktskyddet är lagt blir ert badrum godkänt enligt Byggkeramikrådets byggregler och plattsättaren kör igång det noggranna kakelarbetet. På fuktskyddet sätter man nu fix som kaklet sätts upp i. När detta är klart fogar man väggar och golv och mjukfogar alla hörnor med silicon.

Sista veckan monterar vi er nya inredning. Rör och el kopplas, och ert badrum blir färdigt för användning. 

 

Steg 4

Slutbesiktning med 10 års garanti. 

När arbetet är klart bokar vi in en slutbesiktning tillsammans med er projektledare. Här går vi igenom arbetets gång och slutresultatet. Ett kvalitetsdokument lämnas till er, samt 10 års garanti från oss på DittNyaBadrum och ni kan nu känna er trygga med garanti på arbetet och 2-15 år på inredning, beroende på vilka tillverkare ni valt.

 

Följ @dittnyabadrum på Instagram