Behörig våtrum Staffanstorp 046 - 25 30 10 Lomma 040 - 23 04 70

Solvik - för dig som älskar det genuina

Är du ute efter vackra detaljer, riktig kvalité och ett fantastiskt intryck så är det Solvik du letar efter.

Senast uppdaterad av Sanna i

Med denna möbel har Aspen lyckats hitta den perfekta balansen mellan vackert, gammeldags genuint och en modern touch. De snygga linjerna i kombination med den utmärkande ramen på lådorna skapar ett vackert intryck, och ger en fin känsla av balans.

 Som alla Aspens möbler leveras Solvik färdigmonterad och alla lådor är mjukstänagnde.

Du kan få Solvikmöbeln i tre färger: Vit, ek eller den läckra svartmålade eken. Alla har det praktiska lönnfacket uppe till, där du praktiskt blir av med de där minsta småsakerna.

Lönnfack

Under lönnfacket har du dessutom en fackindelad låda så att du smidigt kan ha ordning bland alla detaljer som behövs för morgonens bestyr.

 Fackindelad låda

Om du vill ha den där riktigt exklusiva känslan, som man bara kan få genom de äkta varorna, ska du kika på granitskivorna med underlimmad vask från Villeroy & Boch. Visserligen kommer möbeln upp en del i pris då, men man förstår varför när man stryker handen över denna fantastiska granitskiva.

 Miljöbild 2 Solvik

För dig som har möjligheten för en större möbel finns Solvik i en rejäl 2 meters version. Med denna behöver du aldrig oroa dig för förvaringsproblem igen.

2

Kör man på det vita mot vita blir intrycket lite lugnare. Möbeln i sig är dock rejäl och gör ett inrtyck oavsett hur man kombinerar den.

Miljöbild 1 Solvik

I vår butik i Staffanstorp visar vi Solviken i svart ek med den mörka granitskivan. Kom gärna in så berättar vi mer om möbeln och dess fördelar!

Man kan riktigt känna det gedigna hantverket som ligger bakom denna genomtänka möbeln. Underbart jobbat Aspen!

Följ @dittnyabadrum på Instagram