Behörig våtrum Staffanstorp 046 - 25 30 10 Lomma 040 - 23 04 70

Ny medarbetare till Staffanstorp och Lomma

Hej vänner. Vi söker en medarbetare på deltid i våra butiker i Staffanstorp och Lomma. Dela, tagga, gilla och kommentera så att vi kan hitta rätt person och rätt person kan hitta oss :)

Senast uppdaterad av Sanna i

medarbetare

Så, hur ska vi beskriva jobbet?

Hmm. Först och främst - Vi älskar badrum. När vi startade för över 10 år sen (i en barrack i Lunds industriområde) så var det med viljan att det ska vara enkelt att renovera badrum. Så vi gjorde ganska mycket tvärtom än vad branschen gjorde. Idag har vi två fantastiska butiker i Lomma och Staffanstorp där vi själva designar, renoverar och inreder fullstora badrum, så att våra kunder kan känna på vårt arbete och ta ett beslut med facit i hand. 

Ok, så vad söker vi? 

Vi kunde inte allt när vi startade och det kräver vi inte av dig heller. Erfarenhet är en sak, karaktär är en annan. Vi gillar människor som är positiva och konstruktiva, människor som väljer att se möjligheter och inte är rädda för att göra fel. Du kanske är ung utan vidare arbetslivserfarenhet, det är helt OK, så länge du har en vilja att lära dig och en vilja att bli bra på ditt arbete. 

Tjänsten är att arbeta i båda våra butiker - därför vill vi att du har körkort. Vi vill också att du är flexibel, ärlig och tillgänglig. Vi är ett drivet gäng som behöver en energisk person som vill hjälpa med allt möjligt! 

Maila till sanna@dittnyabadrum.se

 

Följ @dittnyabadrum på Instagram