Behörig våtrum Staffanstorp 046 - 25 30 10 Lomma 040 - 23 04 70

Skånes modernaste badrumsbutiker

Nu öppnar vi en butik till i Skåne. Den här gången i Lomma, granne med McDonalds och Statoil. Kom och se det senaste i stora luftiga lokaler!

Senast uppdaterad av Sanna i

Nu flyttar vi även in i Lomma med vårt unika butikskoncept som gör det enkelt att välja ditt drömbadrum, med allt från inredning, kakel och klinker till totalentreprenaden med en projektansvarig som guider er genom hela processen.

Ni kan välja att endast köpa produkterna eller så väljer ni vår uppskattade service där ni får en projektledare som följer er genom hela processen med totalentreprenad. Våra certifierade och välutbildade hantverkare som utför er badrumsrenovering har mångårig erfarenhet och vi lämnar 10 års garanti på totalentreprenaden.

Vi har valt ut varumärken med en tydlig profil gällande kvalitet, design och miljö. De flesta av våra samarbetspartners är dessutom skandinaviska och välkända. Det är sedan upp till er att välja på vilket sätt vi kan hjälpa till genom processen.

I butiken har vi byggt upp inspirerande miljöer som visar kompletta badrum. Här kan du i lugn och ro få en verklig känsla över hur ditt badrum kan se ut och uppleva allt från lämplig storlek på kaklet till vilka avstånd man kan ha mellan de olika produkterna. 

Vi visar de senaste design-trenderna såväl som tidslösa klassiker, vilket gör det enkelt för er att finna er stil på drömbadrummet.

Välkomna till oss.

Följ @dittnyabadrum på Instagram