Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Videoritning

Tills vidare inför vi badrumritningar via video och privata 3D-ritningar utanför ordinarie öppettider för dig som vill undvika folkmassor. Vi projektleder hela din badrumsrenovering från ritning till slutbesiktning och lämnar tio års garanti. Varmt välkomna till oss!

Senast uppdaterad av Sanna i

Tillsammans.

Nu lanserar vi kostnadsfria videoritningar där vi tillsammans planerar ditt nya badrum via dator, surfplatta eller telefon. Sedan tidigare erbjuder vi dessutom privata ritningar utanför normala öppettider i butiken, för dig som vill undvika folkmassor. Boka privat-, eller videoritning här.

Videoritningar går till så att vi delar vår skärm med dig. Du sitter hemma och vi sitter i butiken. Ritningen tar ca 60-90 minuter och tillsammans bygger vi en 3D-ritning av ditt nya badrum så att du kan se hur ditt nya badrum kommer att se ut innan du bestämmer dig.

Såhär gör du:

  • - Boka ett videomöte på dittnyabadrum.se genom att klicka på "Boka ritning".
  • - Du skickas till en bokningssida där du väljer tid och datum.
  • - Vi mailar en liten guide till dig, så du vet vad du ska göra inför mötet.
  • - Vid den avtalade tiden ringer vi upp dig, delar skärm och skapar din badrumsdröm.

På ett mer personligt plan vill vi också säga att allt är inte som vanligt just nu. Vi håller alla på att ställa om oss och våra familjer. Turligt nog så är vi svenskar både starka och uppfinningsrika nog för att möta utmaningen. Tillsammans (fast på avstånd) är vi riktigt, riktigt starka. Och vi fortsätter drömma badrum :)

Följ @dittnyabadrum på Instagram